BeBuddy-Programm der RWTH Aachen

Liebe Studierende,

kennt ihr schon das „BeBuddy“-Programm? Sammelt internationale Erfahrungen in Aachen und baut weltweite Freundschaften auf! Vielleicht warst du selber im Ausland und weißt, wie wichtig persönliche Kontakte für die Eingewöhnung in einem neuen Land sind. Unterstützt unsere neuen internationalen Studierenden in ihren ersten Tagen und erleichtert ihnen somit die Eingewöhnung in Aachen!

Alle Informationen zu dem „BeBuddy-Programm“ findet ihr unter www.rwth-aachen.de/bebuddy. Übrigens: Deine Buddy-Tätigkeit kann als Komponente für das Zertifikat-Internationales anerkennt werden: www.rwth-aachen.de/zi.

+English+

Dear Students,

Do you know our BeBuddy- programme? We would like to give you the opportunity to gain international experience here in Aachen and to make friends from all over the world. Many of you have already studied abroad and know how important it is to have contact persons to help you adjust to life in a new city. We would therefore like to ask you to share your knowledge with newly arriving international students at RWTH Aachen University to make it easier for them to settle into university life.

For further information please have a look at our web pages at www.rwth-aachen.de/bebuddy.  Your activity as a Buddy can be recognized as a component of your Certificate International. For further information please visit our web pages at www.rwth-aachen.de/zi.